Selecteer een pagina

Online marketing diensten van Online Boswachters

Enkele diensten die de online specialisten van Online Boswachters dagelijks bezig houden en waar we trots op zijn als we jou mogen helpen bij deze werkzaamheden. Wij gaan voor vruchtbaar resultaat!

Internet marketing

Wanneer je online marketingdoelen probeert te stellen, is het belangrijk om je af te vragen waarom je doet wat je doet. Wij maken samen de internet marketing strategie die bij jou past. Ook als je nog niet helemaal gelooft in de kracht van online.

Zoekmachinemarketing

Met zoekmachinemarketing zorgen we voor meer verkeer naar je website met en dat je hoger komt op relevante zoektermen in zoekmachines. Denk bijv. aan SEO audits, linkprofielen, concurrentieanalyses en rankingrapportages.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA) is vaak de makkelijkste oplossing om bovenaan de zoekresultaten te komen. Maar ook kostbaar. Laat ons je helpen om volledigere en slimmere campagnes te maken die rekening houden met marges.

Conversieoptimalisatie

Conversie optimalisatie betekent dat je jouw website zo optimaliseert dat zoveel mogelijk van jouw bezoekers bijdragen aan de groei van jouw business. Verkrijg juiste inzicht om te zien waar optimalisatie het meest zinvol is.

Google Penalty Recovery

Elke dag dat je een Google penalty hebt kan het duizenden euro’s kosten. Heb je een Google penalty of denk je dat Google je een penalty gegeven heeft? Wacht niet langer en laat ons je helpen!

A/B testen

A/B testen is een fantastische manier om een website te optimaliseren. A/B testen is niet voor iedereen meteen weggelegd. Heeft jouw website bijvoorbeeld genoeg conversies om überhaupt te gaan testen?

Webanalyse

Webanalyse is waar data de zuurstof is om te blijven leven. Met data krijgen we nieuwe inzichten om nog verder te optimaliseren. Worden de juiste dingen gemeten? Zijn de (Google Analytics) rapportages volledig?

Marketing Automation

Marketing automation biedt organisaties een aantal belangrijke voordelen en creëert daarmee nieuwe mogelijkheden om klanten en bezoekers op een meer effectieve manier te benaderen, te informeren en engagen.
Meer informatie over Marketing Automation

Growth Hacking

Groei is binnen Growth Hacking van wezenlijk belang. Met behulp van bijvoorbeeld het AARRR model en Lean Startup helpen wij jou om groei te realiseren. Voor zowel startups als corporates.

E-mailmarketing

Een van de best converterende vormen van online marketing en de kosten blijven vrij laag. Ideale manier om zowel meer klanten te activeren als retentie te verhogen. Het is al lang niet meer alleen een nieuwsbrief!
Meer informatie over e-mailmarketing

Tijd voor een kop koffie of thee!

Voor vragen, opmerkingen, complimenten of gewoon een goede kop koffie, thee of borrel kun je altijd contact met ons opnemen.